Purple love!

Oon nyt neljättä päivää pelannu pleikkarilla crash bandicoottia melkeen koko päivän ja en oo saanu mitään aikaseks.. No tänään ajattelin että vois kokeilla jotain uutta silmämeikkiä ettei taidoit ala ruostua ;) Tässä sitten lopputulos meik

Ärsyttää vähän kun kameran laturia ei löydy mistään ja joutuu kännykällä ottaa näitä kuvia eli laatu kärsii.

Normaalissa arkimeikissäni käytän aika paljon luonnollisia värejä kuten eri sävysiä ruskeita ja huulet melkein poikkeuksetta aina nudet mutta nyt ajattelin kokeilla jotain vähän tummempaa. Luovuin noin kuukausi sitten ripsienpidennyksistä ja tähän asti olen käyttänyt ripsinauhoja joka päivä mutta nyt alkaa omat ripset olla jo niin hyvässä kunnossa että kehtaa olla ilman :)

Jostain syystä yö on mun aktiivisinta nettishoppailu aikaa ja viime yönä ennen kun menin nukkumaan tilasin cocopandasta vähän uusia luomivärejä, poskipunia ja peitevoiteita.