Demonstraatio

Ajattelin vielä jatkaa edellistä postausta sillä että näytän miltä näyttää kun meikki on kiinnitetty vs. ilman kiinnitystä :) Aloitin sillä että pistin koko naamaan meikkivoidetta. Puuteroin puol naamaa ja jätin toisen puuteroimatta. Tästä voi hyvin nähdä eron jos kiinnittää tai ei.

Seuraavaksi lisäsin aurinkopuuteria, poskipunaa ja highlighteria

Eli tuossa ekassa kuvassa naama on puuteroitu ja toisessa ei. Tässä jo näkee minkälainen ero on jos ei alla ole puuteria :) Kyllä meikin varmaan nätiksi saa ilmankin mutta helpottaa huomattavasti jos on pohjustanut hyvin ja silloin saa myös helpommin rajat piiloon.

Sama koskee silmämeikkiä. Kiinnitän aika paljon huomioo muiden meikkeihin kun olen jossain ja aina välillä tulee naisia vastaan kenellä on todella voimakas meikki mutta koska ei ole häyvytetty niin näyttää sottaiselta.

Nätin meikin tekemiseen ei tarvitse mitään ihmeellisiä työkaluja tai kalliita merkkejä. Riittää kunhan on tarvittavat välineet.

Kuten edellisessä kirjoituksessa niin kun itse teen meikkipohjaa niin käytän seuraavia tuotteita:

  • Meikkivoide
  • Irtopuuteri
  • Aurinkopuuteri
  • Poskipuna
  • Korostusväriä (tätä en käytä joka päivä)

Ja mitä siveltimiin tulee:

  • Pyöreä meikkivoide sivellin
  • Puuterisivellin
  • Poskipunasivellin

Suosittelen hankkimaan kunnon siveltimiä kun tekee meikkiä. Se saattaa joskus vaatia vähän harjoittelua mutta hiljaa hyvä tulee. Suhteellisen edullisia ja hyviä siveltimiä saa esim. Duroylta. Kannattaa pitää ne siveltimet myös puhtaina ja peseminen säännöllisesti ehkäisee epäpuhtauksia ja muita bakteereja pääsemästä ihoon. Varsinkin ne siveltimet mitä käyttää voidemaisille tuotteille kannattaa pestä usein. Pesemiseen käytän Duroyn omaa sivellinsaippuaa tai sitten Marseille saippuaa (ei missään nimessä sitä Le Chat- kissa saippuaa :) ).