Summer dreams

Nyt kun katselen ikkunasta ulos niin ei oikein tunnu hirveen kesäiseltä, tuntuu ettei toi sade lopu koskaan. Ajattelin kuitenkin kasata tänne asioita mitä haluaisin tehdä kesällä ja toivottavasti saisin edes osan toteutettua. Nyt kun koulu loppuu niin on aika pitää vähän lomaa. Yhden työpassin menen tekemään mutta muuten on koko kesä vapaata. DJ keikoista otin kesäloma jo viime viikolla.

Meri

Haluan olla mahdollisimman paljon merellä. Työn puolesta tulee seilattua kesälläkin paljon itämerellä mutta haluaisin kauniina kesäpäivinä vaan lillua veneessä jonkun pikku saaren edustalla, nauttia meren tuoksusta sekä auringosta.

IMG_5638-2

Ahvenanmaa

Minulla on sukulaisia jotka asuvat Ahvenanmaalla ja olen pienestä asti viettänyt melkein kaikki kesät siellä. Se on niin kaunis paikka varsinkin kesäisin ja nyt aikuisiällä tulee harvemmin käytyä joten toivottavasti pääsisin käymään edes pariksi päiväksi.

åland

Roadtrip

En ole ikinä ollut varsinaisella roadtripillä joten nyt olisi korkea aika sellainen homma toteuttaa. Olen valitettavan vähän ollut Suomessa missään muualla kun täällä etelässä joten olisi kivaa nähdä mitä tuolla kehä kolmosen ulkopuollella on. Tampere on kaupunki missä en ole ikinä käynyt niin se olisi ainakin yksi kiva paikka nähdä.

roadtrip

Festarit

Haluaisin käydä ainakin kerran kesän aikana festareilla. Viime vuonna mentiin extemporee käymään Weekendeillä ja se oli todella kiva kokemus. Tällä kertaa taidan olla töissä just silloin kun ne on joten sen homman voi unohtaa. Ruisrokissa en ole koskaan käynyt niin ehkä sinne sitten.

weekend

Chill

Sitten aijon ottaa ihan iisisti, makoilla jossain biitsillä, nukkua pitkään ja nauttia elämästä.

densu

Syksymmälle olen suunnitellut lähteväni taas etelään, Kreikka voisi olla yksi vaihtoehto.