Kulmapulma

Heippatirallaa vaan hei kaikille! Nyt on niin että tämän postauksen aihe on pyörinyt minulla päässä jo pitkään ja nyt olisi vihdoin ja viimein aika päästä avautumaan. Nimittäin ihmisten kulmakarvat. Kyllä, luitte aivan oikein. Ennen kun alan avautumaan niin haluan huomauttaa että en halua mollata ketään tällä tekstillä vaan nämä ovat vain minun omia mielipiteitäni. Näen päivittäin ihmisiä kellä kulmakarvat on aivan hirveät. Joko ne on piirretyt suorat viivat, liian ohueksi nypitty, ei nypitty ollenkaan tai sitten viimeisen instagramvillityksen inspiroimana huonosti tehdyt tai liian paksut ombrekulmat. Moni ei ehkä sitä ymmärrä että kulmat ovat suuri osa kasvojen kokonaisuutta ja nätit, huolitellut kulmat voivat tehdä ihmeitä kasvojen yleisilmeelle.

Jostain syystä olen vaan alkanut kiinnittää tähän enemmän ja enemmän huomiota ja välillä tekisi mieli kaivaa pinsetit ja sakset laukusta ja mennä siistimään ihmisten kulmia kadulla :D

Kokoan nyt tähän alle ääriesimerkkejä hirveistä kulmista (kuvat googlesta) ja niiden alle kerron millaiset kulmat "pitäisi" olla.

Ei näin. Mikäli yhtään välität ulkonäöstäsi niin vältä ylläolevia kulmia. Jos ei itsesi takia niin edes muiden.

No nyt kun nämä horror jutut on käyty läpi niin minkälaiset on sitten hyvät kulmakarvat? Tarkoituksena ei ole että jokaisella ihmisellä on tismalleen saman näköiset  kulmat. Koska jokainen meistä on erilainen ja niin on myös kulmat. On olemassa kultainen sääntö tähän liittyen jota kannattaa ehdottomasti noudattaa. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin pistänkin kuvan alle missä näkyy miten saat omiin kasvoihin sopivan muodon.

hyväkulma

Kaikki lähtee nenästä niinkuin kuvasta näkee. Jos tuntuu vaikealta hahmottaa omiin kasvoihin niin voi ottaa vaikka siveltimen tai kynän avuksi. Kun nypit itse kulmiasi niin älä nypi liikaa ja katso että pidät karvat noiden viivojen sisällä. Tämä on myös helpotus kun piirtää kulmat mikäli omia karvoja ei kasva tarpeeksi tai on joskus tullut nypittyä vähän reilummin.

No minkä värin kannattaa kulmatuotteisiin valita? Riippuu tottakai miten dramaattisen lopputuloksen haluaa mutta on olemassa sääntö jonka mukaan kulmien väri tulisi olla sama kuin väri hiusten juuressa.

En ole aina ollut tällainen kulmafriikki ja olen itsekin joskus nuorena ja epätietoisena sortunut sellaisiin superohuisiin ja hirveisiin kulmiin.

Onneksi nykypäivänä on niin paljon kaikenlaista helpotusta näihin hommiin. Esimerkiksi microblading, kestopigmentointi, kestovärit yms. Itse kävin laitattamassa microblading kulmat parisen kuukautta takaperin ja olen edelleen supertyytyväinen! varsinkin kun tehdään microblading niin kulmat mitataan huolellisesti että ne ovat symmetriset ja että muoto on juuri tuon ylläolevan kaavan mukaan. Kuulin joskus hassun sanonnan että kulmat eivät ole kaksosia vaan siskoksia joten jos et saa niistä aivan tismalleen saman näköisiksi niin ei hätää.

Onko sinulla vaikeuksia saada hyvät kulmat? Minä mielelläni siistin ne sinulle ja kerron lisää <3 contact sivun kauttaa pääsee ottamaan yhteyttä!