Favourites

Mä olen huomaamatta lisännyt The Body Shopin tuotteiden käyttöä. Mulle on kertynyt aikamoinen kasa niitä tuotteita kun sain rakkaalta avopuolisoltani Body Shopin joulukalenterin. Viime viikolla kokoelma sai lisäystä kun ostin Vitamin C liquid peel kuorinta geelin mitä on hehkutettu aika paljon somessa viime aikoina. Tuote oli mun mielestä aika tyyris mutta olen mainosten uhri ja myyjä sai ylipuhuttua joten se lähti mun mukaan.

tuote3

Tuote on aika jännä koska vaikka se on kuorinta niin se ei sisällä minkäänlaisia rakeita. Itse kuorinta tapahtuu niin että kun tuotetta levitetään kasvoille geelistä alkaa muodostumaan sellaisia murusia mitkä kerää itseensä kuolleita ihosoluja ja muita epäpuhtauksia. Sitten geeli pestään pois ja iho jää ihanan heleäksi. Yllätyin oikein miten hyvin tämä tuote oikeasti toimii. Kasvot oli kuin uudet heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ihan kun olisi vetänyt photoshopin blurrilla. Tuotetta voi käyttää 2-3 kertaa viikossa.

Muihin lemppareihin kuuluu myös tuo ihanalta tuoksuva käsidesi mitä oon jo hehkuttanu täällä sekä kookos lip butter ja mango body butter. Se body butteri on ihan paras! Olen kokeillut varmaan niitä kaikkia ja parempaa saa kyllä etsiä. Noi jättää ihon todella pehmeäksi ja tuoksuu ihanalle. Se mikä mua harmittaa useimmissa vartalovoiteissa on se että usein seuraavana päivänä iho tuntuu jo kuivalta ja alkaa hilseilee, varsinkin jaloista. Näitä kun käyttää iho pysyy pehmeänä pitkään eikä tule sellaista limasta fiilistä.

Koulun jälkeen kävin taas ompussa ja koska jouduin odottaa siellä hetken rakasta avomiestäni niin oli kivasti aikaa vähän kierrellä paikkoja. Mukaan lähti uusi hopeashampoo sekä sävyttävä hiusnaamio.

tuote3_1

Revlon on näköjään tehnyt comebäkin kun ei ole niitä tuotteita nähnyt missään pitkään aikaan. Koska aloitin vaalennusprojektin pari kuukautta sitten tarvitsen nyt näitä keltaisuutta poistavia tuotteita enemmän kuin koskaan . Mun oli pakko päästä heti testaamaan näitä. Olin alussa vähän skeptinen koska se ei ollut niin pigmenttinen kun mihin olin tottunut samankaltaisissa tuotteissa. Pistin vielä lopuksi tuon hiusnaamion. Nyt kun hiukset on kuivunut niin huomaa kyllä huiman eron! Shampoo oli todella hoitava ja sen tunsi jo sitä levittäessä hiuksiin. Aikaisemmin käytin L'oréalin silvershampoota joka on todella tehokas mutta kuivatti tosi paljon ja jätti hiukset ihan korpuiksi vaikka olisi käyttänyt hoitavia tuotteita sen jälkeen joten iso plussa Revlonille. Nyt voi huoletta käyttää silvershampoota vähän useammin ilman että tarvii pelätä sitä että tukka kärsii.