Happy

Eilinen päivä ei mennyt ihan niinkun strömsöössä.. Olen ollut viikon flunssassa ja siitä huolimatta lähdin kuumeessa viikonloppuna keikalle. No onneks ei sattunut mitään sen pahempaa, olo oli vähän känninen kun olin ottanu niin paljon särkylääkkeitä mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Takaisin eiliseen. Olin ajamassa kampaajalle ja kun olin vaihtamassa kaistaa niin joku hullu tulee mun takaa täysillä ohi niin että oli oikeesti millin päässä ettei tullu kolari. Sain pienen sydärin ja jatkoin matkaa. No vihdoin perillä ja tukkaa alettiin värjäämään. Tuntui että se kesti ikuisuuden. Olo ei ollut mikään maailman mahtavin, oli kova nälkä ja heikotti muutenkin flunssan takia. Ajattelin pesun jälkeen että jes, kohta pääsen lähtee mutta ei. Miten hiusten kuivaaminen voi kestää niin kauan?!?! Nyt en katsonut kelloa mutta koko systeemi oli kestänyt melkein 4 tuntia. Oma vikahan se tietysti oli koska kävin kampaamokoululla ja se tehtiin oppilastyönä mutta silti.

Pääsin vihdoin lähtee ja mikä minua odottaa kun pääsen autolle? Parkkisakkohan se siinä. Ihan niinkun mulla ei olis muuta käyttöä 60 eurolle.... Olin jo melkein kotona ja ajamassa parkkihalliin kun tajusin että eihän se meijän parkkihallin kaukosäädin toimi enkä pääse sisään ja ovea ei saa ulkopuolelta auki. Soitin päivystävälle huoltomiehelle joka kertoi että ei kuulu heille jos ei ovi toimi.. No monen mutkan kautta sain auton sinne halliin.

Ja juuri kun luulet että olet selvinnyt päivästä niin nukkumatti tekee sulle oharit ja saat unta noin 4h ennen kun herätyskello soi. Mites teijän eilinen? Pistäkää paremmaks!

Niinkuin sanotaan että sateen jälkeen paistaa aina aurinko niin tänään ONNEKSI on ollut kiva päivä. Sain koulussa tehtyä kaksi kivaa meikkiä, vähän harjoittelua lopputöitä varten.

port5

port2

Kävin myös vähän shoppailemassa koulun jälkeen. Ihanaa kun kauppoihin on tullut kivoja kevätvaatteita! Paras juttu aikoihin on se että Isoon Omenaan aukesi Zara tässä kuussa. Tällä kertaa en löytänyt sieltä mitään mutta silti mukavaa että se löytyy niin läheltä.