The feeling when..

Se tunne kun kaikki kaapit ja laatikot pursuaa kosmetiikkaa :D No ajattelin vähän siistiä mun laatikoita ja innostuin samalla kuvaamaan.

Näin kun vielä opiskelee meikkitaiteilijaksi niin ei tuu samalla tavalla morkkista kun ostaa uusia meikkejä. Ajattelee aina että mitä enemmän sitä parempi.. No määrähän ei aina korvaa laatua mutta se materiaonnen määrää. Näissä asioissa on parempi överit kun vajarit. Kun lähtee meikkikeikoille niin pitää kyllä olla kaikki mahdollinen mukana kaiken varalta. Mikään ei olisi niin ärsyttävää kun jos keikalla huomaisi sittenki tarvitsevansa juuri sitä luomiväripalettia minkä jätti kotiin kun "ei tätä varmaan tarvita".

IMG_7156IMG_7164IMG_7172IMG_7177

Tässä nyt sitten osa meikeistä mitä mulla on kertynyt tässä.. Ja vielä on se iso Make Up Factoryn pakki tulossa. No mutta mitä sitä ei tekisi kauneuden eteen :)

Pakko hehkuttaa tuota Body Shopin käsidesiä! Se tuoksu on ihan taivaallinen, varsinkin se strawberry. Ostin samalla myös kookoksen tuoksuisen samanlaisen. Näitä tarvii aina ja en ole pahemmin aikaisemmin lätrännyt käsideseillä kun ne haisee aina niin pahalle. Tulee oikein semmonen raikas tuulahdus viinanhajua. Ja mikä parasta nämä tuotteet ei kuivata käsiä ollenkaan <3

Tämä viikonlopun alku on kyllä ollut ihana ja olen saanut niin paljon aikaiseksi. Ainoa mikä harmittaa on tuo Tukholman tragedia, joka koskettaa eritysen paljon kun tuntuu että nämä iskut vaa saapuu lähemmäs ja lähemmäs omaa maata. Kaikki olisi niin paljon helpompaa jos kaikki vaan tulisivat toimeen. Sitä on turha tässä maailmassa edes kuvitella että joku päivä  heräisi ja maailmassa olisi rauha. Toivossa on kuitenkin hyvä elää ja nyt varsinkin tuntuu että kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja elää jokaista päivää kun se olisi viimeinen kun ei voi ikinä tietää koska se oma matka päättyy.

Nyt aijon kuitenkin jatkaa täällä ilosin mielin viikonlopun viettoa <3