On a good day!

Tänään on ollut kiva päivä. Mulla oli tänään ripsihuolto klo. 11 ja nyt on taas ihanat räpsyt. En ole käynyt siinä paikassa hetkeen ja mulla sattui olemaan siihen paikkaan asiakaskortti ja leimoja niin että sain hyvän alennuksen mikä oli oikein mukava yllätys. Kun lähdin kävelemään parkkihallia päin niin joku oli vahingossa pudottanut lounas setelin maahan ja koska lähellä ei ollut ketään niin poimin sen talteen, ehkä sille tulee käyttöä joku päivä :)

Kävin vielä vähän kaupoilla ennen kun suuntasin kotiin ja mukaan lähti pari juttua.

070417070417207041730704174

Olen joskus aikaisemmininkin ostanut noita essencen meikkejä ja todella yllättynyt niiden laadusta. Nämä tuotteet ovat melkein puoli ilmaisia ja todella laadukkaita. Hamstraan tosi usein juurikin luomivärejä ja niitä alkaa jo olemaan aikamoinen kasa niin että ei tarvitse yhtään olla huolissaan että loppusi kesken.

Eilen saatiin kouluun Make Up Factoryn meikkipakki täynnä kaikkea ihanaa ja päästiin heti kokeilemaan. Ajattelin myös ostaa sen itselleni niin ei tarvitse enää ikinä miettiä että onko nyt varmasti kaikki kun siinä on enemmän kuin tarpeeksi kaikkea. Teen siitä erillisen postauksen kun saan sen itselleni :)

Ostin myös tuollaisen puhelimen varalaturin vai mikä sen nyt on, jos joskus loppuisi akku niin ei tarvitse panikoida :)

Kun tulin kotiin olin vielä täynnä energiaa joten päätiin purkaa laukkuja reissun jäljiltä. Ne on vaan möllöttany tuossa lattialla siitä asti kun tulin kotiin. Kävin myös samalla vaatekaappia läpi ja laitoin ison kasan vaatteita pois, semmoisia mitä en käytä. Vois viedä kirpparille jos jaksaisi... Pyykkikone tuolla pyörii täysillä ja kohta ajattelin vielä siistiä paikkoja.

Kevät tekee kyllä niin onnelliseksi ja koko elämä tuntuu ihanalta. En malta odottaa että kesä tulee! Olisi kaikkea kivaa luvassa. Pitäisi ensin vaan päästä lopputyön tuomasta stressistä että sitten pääsee nauttimaan täysillä.