Fresh!

Oltiin eilen vähän juhlimassa. Kreikan yöelämä poikkeaa aika paljon Suomen paikoista. Täällä yökerhot on auki pitkälle aamuun asti ja ihmiset menee paljon myöhemmin ulos juuri sen takia. Eilinen paikka oli minun mieleeni ja meillä oli todella hauskaa. Ihanaa päästä ihan täysillä tuulettumaan. Paikalla oli soittamassa tunnettu kreikkalainen DJ ja pääsin nauttimaan kunnon house musiikista ❤️ Mun jalat on vieläkin ihan hellänä kaikesta tanssimisesta.

Hotellille pääsin vasta joskus 6 maissa aamulla ja ei kauaa kerinny nukkua kun oli hotellin vaihto kello 12. Kun tultiin tänne toiselle hotellille niin huoneet ei ollu vielä valmiina ja olo ei ollut mikään hehkeä, suihkuun oli päästävä hinnalla millä tahansa mutta ei.. Mentiin siitä sitten lounaalle (aamupalalle) ihanaan rantapaikkaan parin ratikkapysäkin päässä odottamaan että saataisiin huoneet. Täällä on niin kaunista ja ruokaa en voi hehkuttaa tarpeeksi!

Nyt on ihanan puhdas olo, so fresh so clean. Muut jäi vielä rannalle mutta itse vedän pienen välikuoleman täällä hotellilla ennen kun aletaan miettiä tän illan suunnitelmia. Kreikka on kyllä ihana paikka ja toivottavasti pääsen käymään täällä useamminkin, tai no.. ollaan menossa kreetalle kukauden päästä 😀 Huomenna on viimeinen päivä täällä joten pitää ottaa kaikki ilo irti!