Kalispera from Athens!

Täällä nyt ollaan! Pakolliset: sää ollut mitä mainioin ja on ollut lämmintä. Kyllä täällä tarkenee. Ruoka on taivaallisen hyvää ja halpaa. Ja se tärkein, shoppailijan paratiisi.

Jos tykkäät kengistä niin this is the place to be. Ketjuliikkeitä löytyy, perus henkka maukka, zara, bershka, pull & bear yms. ja tänään vielä aukes Kreikan ensimmäinen Forever21. Pikkukadut täällä on täynnä pieniä putiikkeja missä on mitä ihanimpia vaatteita todella edullisesti.

Ateena tähän asti on palvellut meitä hyvin, ihmiset todella ystävällisiä ja mitä parasta, todella vähän turisteja eli meidän porukka saa aika paljon huomioa ja näkyy kilsan päästä että ei olla täältä :)

Se mikä täällä on hyvä on se että täällä on periaatteessa jotain jokaiselle. Jos haluaa olla kultturelli niin täällä on paljon nähtävää ja historiaa, museoita ja monumentteja. Sitten jos haluaa rantaloman niin niitäkin löytyy ihania. Ja sitten tottakai nämä shoppailumahdollisuudet! Löytyy luxusputiikkeja Louis Vuittonista Gucciin ja myös pienemmälle budjetille oleville kaikkea ihanaa.

Ollaan myös käyty yksi ilta vilkasemassa yöelämää täällä, itse en jaksanut olla hirveän kauaa mutta sain kuitenkin hyvän kuvan millaista se on. Ihana oli ja paikkojakin riittä vaikla muille jakaa. Huomenna olisi taas baari-ilta tiedossa.