Microblading

Kävin perjantaina fiksaamassa kulmat kuntoon microbladingillä. Mua jännitti tosi paljon että paljonko se sattuu. Olen aina tosi optimistinen ja ajattelin että kestän ihan mitä vaan että ei se mitään vaikka se vähän sattuu... No kipuhan on aika yksilöllistä näissä asioissa mutta pakko sanoa että ennen kun puudusta laitettiin niin sattu ihan p*rkeleesti. Koko homma kesti n. 2,5h ja olin todella tyytyväinen lopputulokssenKävin täällä Espoossa Maria Care nimisessä paikassa ja nyt olisi vielä todella hyvä tarjous tämän kuun loppuun asti, Microblading 199€ sis. vahvistuksen!

Jos nyt joku ei satu tietämään mikä tämä microblading homma on niin tässä lyhyesti:Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi. Tämähän ei siis ole pysyvää vaan kestää n. vuoden joten jos haluaa ylläpitää kulmia niin pitää sitten vuoden välein käydä laittamassa lisää väriä.Mitäs tykkäätte? 😍Ajan pääsee varaamaan tästä